Door het vervallen van de Cobra Destroyers Home leven de Cobra Destroyers niet meer bij elkaar en zal veel informatie op deze website gedateerd zijn of geraken.
Door het vervallen van de Cobra Destroyers Home leven de Cobra Destroyers niet meer bij elkaar en zal veel informatie op deze website gedateerd zijn of geraken.
OFFICIËLE SITE VAN DE COBRA DESTROYERS
www.martinbronkhorst.nl
HOME
[NIEUWS]
ECP
PICTURES
MEMBERS
MUSEUM
STATISTIEKEN
GASTENBOEK
CONTACT
K3
WIJSHEDEN
PUBLICATIES
SERVER
NAVTEQ
LINKS

Nieuws

Hier vind u het laatse nieuws met betrekking tot deze site en de Cobra Destroyers in het algemeen.

RSS Feed

-][CoDe][-Eagle
17 mei 2007
Hier weer eens een nieuwsberichtje van de Cobra Destroyers, om jullie te laten weten dat het niet stil ligt rondom de site. Wat technisch nieuws hieromtrent: een tijdje terug is PHP op de server opgekrikt naar versie 5.2.2.

Verder heb ik wat geëxperimenteerd op het wijsheden-deel met XML. Dit werkt nu helemaal goed, waardoor ik van een raar systeem met tekstdocumentjes af ben. Het staat in de planning om het XML-systeem ook bij het gastenboek te implementeren, maar daarvoor is het nu nog iets te vroeg.

Voor de korte toekomst heb ik nog geen grote plannen met de site, maar zo nu en dan zal er best wat aan gesleuteld worden. Dus blijf vooral terugkomen op de site ;).

Groeten,
Eagle
-][CoDe][-Eagle
4 april 2007
De site leeft weer, of beter gezegd: de server leeft weer!
Na lange tijd van offline-zijn, is het eindelijk gelukt weer een draaiende server te hebben staan in het huis van de Cobra Destroyers.
Ik hoef jullie natuurlijk niet te vertellen wat voor dingen je zoal op deze site kunt doen, dat weten jullie inmiddels wel.

Wat ik nog wel kwijt wil, is dat 2 Cobra Destroyers, Piño en Eagle, vanacht plaats hebben genomen in het bestuur der E.T.S.V. Scintilla. Dit heeft tot gevolg dat de rest van de week deze 2 Destroyers NIET bereikbaar zijn. Hopelijk heeft u begrip voor deze situatie, en anders: zondagmiddag kunt u naar verwachting opheldering vragen.

Groeten,
Eagle
-][CoDe][-Eagle
8 november 2006
En ook maar weer eens een nieuwsbericht.

Allereerst kan ik melden dat de server volledig opnieuw is geïnstalleerd en dat alles op een paar details na goed werkt. We maken geen gebruik meer van Windows XP, maar van Windows Server 2003. Deze versie heeft een aantal grote voordelen voor ons Cobra Destroyers, u als bezoeker van de site zult daar verder weinig van merken.
Er zijn nog wat kleine problemen met de webcam, die de server ongeveer 1 keer per 2 dagen laat crashen, daar ben ik nog mee bezig.

Verder kan ik melden dat sinds 4 november PHP 5.2.0 op de server draait. Wat de wijzigingen in deze versie zijn weet ik zo ook niet, alleen dat deze nu volledig compatibel is met Apache 2.2.3. Ik ben dus van de third-party handler af, wellicht is dit wat stabieler.

Als laatste staan er nog wat aanpassingen aan de site in de planning, maar zoals misschien wel bekend kan dat nog heel lang duren.

Groeten,
Eagle
-][CoDe][-Eagle
14 september 2006
Ik heb vandaag een tweetal nieuwsberichten voor jullie.

Het eerste, inmiddels al verouderde, bericht: De muren van het Cobra Destroyers Home zijn geschilderd! De verandering is onder andere op de webcam goed te zien. Uiteraard zien wij allemaal de verandering dagelijks, we zijn zeer tevreden met het resultaat.
Het tweede bericht, dat in relatie staat met het eerste: Er is een nieuwe 360 graden foto gemaakt. Dit omdat door de nieuwe kleur de oude foto sterk verouderd was. Deze is nog wel te bezichtigen op de site.
De nieuwe foto, met grote dank aan -][CoDe][- Piño, is te bekijken via http://cobradestroyers.student.utwente.nl/pictures/360/360new.php.
Veel kijkplezier!

Groeten,
Eagle
-][CoDe][-Eagle
26 augustus 2006
Vrij kort na de release van PHP 5.1.5 is een kleine bug gevonden, waardoor de makers besloten hebben PHP 5.1.6 uit te brengen. Zoals u van de Cobra Destroyers gewend bent, is op de server deze wijziging meteen doorgevoerd, met als gevolg dat de site nu via PHP 5.1.6 geprocessed wordt.

Groeten,
Eagle
-][CoDe][-Piño
21 augustus 2006
Vanaf vandaag kunt u op de site de beelden van de nieuwe webcam bekijken. Er is nu een groter deel van de woonkamer te zien, en het beeld is stukken scherper.

Kijk op http://cobradestroyers.student.utwente.nl/webcam.php voor het resultaat!

Groeten,
Piño
-][CoDe][-Eagle
18 augustus 2006
Vandaag is PHP op de server opgewaardeerd van versie 5.1.4 naar 5.1.5. Omdat ik hierover verder niets te melden heb, zal ik dat ook niet doen.

Groeten,
Eagle
-][CoDe][-Eagle
30 juli 2006
Vanwege een grote fout in de vorige versie van Apache (2.2.2), is een nieuwe versie, namelijk 2.2.3, uitgebracht.
Ik heb deze op de Cobra Destoyers Server geïnstalleerd, en dit is zonder problemen verlopen.

Verder wil ik ook hier mijn excuses aanbieden voor de spam die regelmatig in het gastenboek terecht komt, en de lange offline-periode van de server de afgelopen 2 weken.
Uiteraard doe ik er alles aan om dit in de toekomst te voorkomen!

Groeten,
Eagle
-][CoDe][-Eagle
12 mei 2006
Nadat de server al een paar dagen gebruik maakte van PHP 5.1.4, had ik besloten ook de nieuwste versie van Apache webserver (2.2.2) te installeren.
Dit ging echter niet zonder problemen, omdat die nieuwste versie van PHP de nieuwste versie van Apache nog niet ondersteunde.
Inmiddels zijn de problemen verholpen, en functioneert de site weer zoals voor de updates, maar natuurlijk met de verbeteringen die de updates met zich mee brengen.

Mocht het ooit nog eens gebeuren dat de site off-line is, dan bestaat altijd de mogelijkheid een oudere versie van de site te bekijken op de Linux test-omgeving:
http://codemediaserver.student.utwente.nl

Groeten,
Eagle
-][CoDe][-Eagle
2 mei 2006
Gisteren is versie 5.1.3 van PHP uitgekomen, en ik heb vandaag deze versie op de server geïnstalleerd.
Hierdoor is de site een paar minuten off-line geweest, waarvoor onze excuses. Eventuele fouten die door deze update op de site aanwezig zijn vernemen we graag van u, zodat de problemen opgelost kunnen worden
Bij voorbaat dank!

Groeten,
Eagle
-][CoDe][-Eagle
4 april 2006
In navolging met de voorgaande dagen is ook vandaag weer het een en ander veranderd aan de site.
Het betreft dit keer vooral wijzigingen in de structuur van de site, waardoor voor u als bezoeker niet veel veranderd lijkt.
Door de nieuwe structuur kan het zijn dat een aantal koppelingen niet meer werkt. Controleer deze in bijvoorbeeld uw favorieten.
Eventuele links die op de site niet meer werken graag aan ons doorgeven, zodat dit zo spoedig mogelijk veranderd kan worden.

Groeten,
Eagle
-][CoDe][-Eagle
3 april 2006
Vandaag heb ik een functie in het gastenboek gemaakt, die het mogelijk maakt emoticons te gebruiken.
Test de nieuwe functie op http://cobradestroyers.student.utwente.nl/gastenboek/gastenboek.php
Heb je nog wensen voor nieuwe/andere emoticons, laat het weten, dan zullen ze wellicht toegevoegd worden!

Groeten,
Eagle
-][CoDe][-Piño
30 maart 2006
Vanaf vandaag is het ook mogelijk de Cobra Destroyers toe te spreken.
Kijk voor meer informatie op http://cobradestroyers.student.utwente.nl/webcam.php

Groeten,
Piño
-][CoDe][-Eagle
29 maart 2006
Na lang wachten is eindelijk de server-informatie vernieuwd op de site. Vanaf nu kunt u zien met welke hard- en software de server draaiende wordt gehouden.
De server-informatie is te vinden via http://cobradestroyers.student.utwente.nl/server.php

Verdere updates aan de site zijn in de planning, dus kom regelmatig langs, of volg de RSS-feeds via http://cobradestroyers.student.utwente.nl/rss.xml

Groeten,
Eagle
-][CoDe][-Eagle
26 maart 2006
Door nog onbekende oorzaak heeft de server zaterdag ochtend een verkeerd IP gekregen. Hierdoor was de site het hele weekend niet bereikbaar.
Inmiddels zijn de problemen verholpen, en heb ik van de gelegenheid gebruik gemaakt wat oude software op de site te updaten.
Onze welgemeende excuses, en hopelijk blijft u de site bezoeken!

Groeten,
Eagle
-][CoDe][-Eagle
12 februari 2006
Vandaag heb ik de uptime-statistieken van Netcraft op de site gekregen. Ze zijn te bekijken op http://cobradestroyers.student.utwente.nl/stats.php

Groeten,
Eagle
-][CoDe][-Eagle
23 januari 2006
Vandaag heb ik een 360 graden foto van de woonkamer online gezet. Hij is te vinden op http://cobradestroyers.student.utwente.nl/pictures/360/360.php
Veel kijkplezier!

Groeten,
Eagle
-][CoDe][-Eagle
21 januari 2006
Vanaf vandaag is dit nieuws-gedeelte online. In dit gedeelte zullen we jullie op de hoogte houden van de ontwikkelingen van de site, en de gebeurtenissen waarmee de Cobra Destroyers zoal me te maken krijgen. We zullen jullie hier niet lastig vallen met verhalen over buurman Alex, want dan is dit gedeelte te snel vol met steeds dezelfde vervelende ervaringen. Voortaan zullen in ieder geval niet de berichten over updates etc. in het gastenboek geplaatst worden, maar op deze plaats.

Groeten,
Eagle

RSS Feed


Laatst bijgewerkt: 31-3-2009 12:01:23Apache/2.4.37 (Win64) mod_authn_ntlm/1.0.8 OpenSSL/1.1.1 PHP/7.2.11
©Copyright 2024 by the Cobra Destroyers, Enschede
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS! members only (login required)
Deze site is geöptimaliseerd voor weergave in Mozilla FireFox
Deze pagina wordt het beste weergegeven in FireFox