Door het vervallen van de Cobra Destroyers Home leven de Cobra Destroyers niet meer bij elkaar en zal veel informatie op deze website gedateerd zijn of geraken.
Door het vervallen van de Cobra Destroyers Home leven de Cobra Destroyers niet meer bij elkaar en zal veel informatie op deze website gedateerd zijn of geraken.
OFFICIËLE SITE VAN DE COBRA DESTROYERS
www.martinbronkhorst.nl
HOME
NIEUWS
[ECP]
PICTURES
MEMBERS
MUSEUM
STATISTIEKEN
GASTENBOEK
CONTACT
K3
WIJSHEDEN
PUBLICATIES
SERVER
NAVTEQ
LINKS
Cobra Destroyers Logo

Het nu al legendarische ECP door Cobra Destroyer Piño

ECP
EL'er Communicatie Protocol

UT-edition

Aangezien de EL-student door de gemiddelde medemens als vreemd wordt beschouwd, geven de Cobra Destroyers U hier een protocol waarmee de communicatie tussen U en de EL'er vereenvoudigd wordt. Wij hopen dat met dit protocol miscommunicaties en vervelende gevolgen daarvan voorkomen kunnen worden.

Algemeen taalgebruik en zegswijzen.

Hier staan enkele veelvoorkomende door EL'ers gebruikte woorden uitgelegd, zodat U in het vervolg beter bekend bent met het vocabulaire van een EL'er.

*Bier:
Wanneer een EL'er vraagt om een biertje, dan vraagt hij(/zij) uitdrukkelijk om het goudgele gerstenat van de Koninklijke Grolsch. Een andere vorm van bier of iets wat daar op lijkt zal niet worden getolereerd of geaccepteerd.

*Cursus:
Wanneer de EL'er het over een cursus heeft doelt hij(/zij) op een studie die een lager kennisniveau vergt dan EL. Meestal wordt hiermee gedoeld op een “studie” als Technische Bedrijfskunde.

*Leuke studie?:
Wanneer de mannelijke EL'er U vraagt of U een leuke studie doet, dan vraagt bedoelt hij of U een studie doet waarbij wel leuke vrouwen aanwezig zijn.
Toelichting: Slechts 9 van de 500 EL-studenten is vrouw en bovendien zijn dit ook niet de fraaiste exemplaren.

*Uitgaan:
Wanneer een EL'er U vraagt of U zin hebt om mee uit te gaan (gaan stappen), dan vraagt hij(/zij) of U zin hebt om mee te gaan naar een uitgaansgelegenheid. Om daar dan vervolgens kansloos veel bier (Grolsch) of andere alcoholische versnaperingen te gaan nuttigen, met als gevolg dat hij(/zij) elke persoon van het andere geslacht aantrekkelijk zal gaan vinden.

*Feest:
Wanneer de mannelijke EL'er het over een feest heeft, dan bedoelt hij een gelegenheid tot kansloos veel zuipen. Hetgeen bij voorkeur gepaard gaat met foute muziek en een willekeurig aantal al dan niet aantrekkelijke vrouwen.

*Mooie vrouw:
Wanneer de EL'er het over een mooie vrouw heeft, dan bedoelt hij een vrouw die daadwerkelijk beeldschoon is, maar buiten zijn bereik ligt. Of hij bedoelt een willekeurige vrouw die na het nuttigen van de EL'er zijn favoriete drank (Grolsch) er voor hem best aantrekkelijk uit kan zien. De tweede optie is overigens bij de gemiddelde EL'er vaker voorkomend.

*Annie:
Wanneer de EL'er het over Annie heeft, dan bedoelt hij(/zij) geen vrouw maar een legendarische groep die binnen de EL-gemeenschap geen verdere introductie behoeft.
Voor meer informatie over Annie kunt u de volgende site bezoeken: http://annie15.student.utwente.nl

Uitroepen met betrekking tot zowel de studie als het dagelijks leven.

Hieronder staan enkele “welbekende” EL'er uitroepen uitgelegd, zodat U in het vervolg niet meer schrikt bij één of andere vreemde uitroep van een EL'er.

*“Ik ga het vak niet halen!”:
Deze uitroep heeft in principe niet veel te maken met het al dan niet halen van een vak, maar des te meer met frustraties ten gevolge van een willekeurig vak. Wanneer een EL'er gefrustreerd raakt door een vak dan zal hij(/zij) proberen zijn(/haar) frustraties kwijt te raken door het veelvuldig brullen van “Ik ga het vak niet halen!”. Meestal wordt deze kreet opgevangen door één of meerdere mede-EL'ers die vervolgens ook één of meerdere keren deze kreet in de mond nemen.
Redenen voor het ontstaan van de frustraties:
- Het hoorcollege van het vak is zo “vaag” dat de EL'er en zijn buren de stof niet meer begrijpen.
- De docent van het vak is ernstig vervelend en saai.
- Alle onverklaarbare, vervelende gebeurtenissen in het dagelijks leven.

*“God”:
Een deel van de EL'ers ziet A.J. als een God. Deze God is volgens hen de oorzaak van alle ellendige, onverklaarbare dingen op deze aarde. Vanuit zijn controlecentrum op “vloer 3B” controleert hij met zijn “ideale opamp” het dagelijks leven van de EL'ers. Elk verkeerd tentamenresultaat of elke blunder wordt gezien als een uitweiding van deze God. De uitroep “Ik ga het vak niet halen!” is dan ook vaak een gevolg van vergelding van deze God. Deze God wordt door vele EL'ers dan ook zowel gehaat als gevreesd.

*“Vloer 3B”:
Dit is het controlecentrum van de “EL-God”. Vanuit deze onvindbare vloer in het Hogekamp gebouw controleert de “EL-God” zijn acties met de “ideale opamp”. Hoewel deze vloer in Hogekamp nog nooit gevonden is zijn vele EL'ers er heilig van overtuigd dat het bestaat.

*“Ideale Opamp”:
Dit is het instrument waarmee de “EL-God” zijn acties uitvoert. Een “ideale opamp” is een instrument met een oneindige versterking en vele andere ideale eigenschappen. Door de huidige wetenschappers wordt het bestaan van een dergelijk instrument voor onmogelijk gehouden. Dit gegeven in combinatie met de ideale eigenschappen zorgt er voor dat dit instrument een ongelooflijk machtig en onverslaanbaar wapen wordt.

Gedrag.

De Cobra Destroyers zullen nu het gedrag van de gemiddelde EL'er voor U beschrijven, zodat U ook met de visuele eigenaardigheden van de EL'er bekend bent alvorens U er één ontmoet.

*Dansen:
Schrikt U vooral niet wanneer U in een willekeurige uitgaansgelegenheid een EL'er op de meest foute muziek spastische bewegingen ziet maken. Hetgeen dat U op dit moment namelijk aantreft is een EL'er die compleet uit zijn dak gaat. Foute muziek en het nodige bier (Grolsch) zijn voldoende ingrediënten om de EL'er compleet uit zijn dak te laten gaan. Wanneer de juiste ingrediënten aanwezig zijn zal de EL'er dan ook zo snel mogelijk proberen zijn danskwaliteiten (spastische bewegingen) ten toon te stellen. De gemiddelde EL'er doet dit het liefst in het bijzijn van een willekeurig persoon van het andere geslacht.
Tip voor personen van het vrouwelijk geslacht:
Ga vooral niet in op de uitdagende spastische bewegingen van de mannelijke EL'er die tegenover U staat. Hij zal U dankzij het nodige bier (Grolsch) toch wel zeer aantrekkelijk vinden. Wanneer U dan ingaat op de spastische bewegingen zal de EL'er dit zien als een antwoord op zijn spastische paringsdans. Vervolgens zal hij, waarschijnlijk met meerdere mannelijke EL'ers, bij U gaan staan en provocerende, seksueel geaarde bewegingen uitvoeren. Aangezien U dit waarschijnlijk zeer onaangenaam zult vinden raden wij U aan om vooral geen aandacht te besteden aan de spastische bewegingen van de mannelijke EL'er. Mocht U hier echter geen bezwaar tegen hebben, houdt U zich dan vooral niet in en geef de spastisch bewegende EL'er zijn genoegdoening.

Wij hopen U hiermee voldoende te hebben ingelicht over de EL'er. Mochten er nog vragen zijn dan kunt U altijd nog contact met ons opnemen door een bericht te sturen.

Cobra Destroyers.

Copyright 2005 Cobra Destroyer Piño.

Terug naar de homepagina


Laatst bijgewerkt: 5-4-2009 23:08:36Apache/2.4.37 (Win64) mod_authn_ntlm/1.0.8 OpenSSL/1.1.1 PHP/7.2.11
©Copyright 2024 by the Cobra Destroyers, Enschede
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS! members only (login required)
Deze site is geöptimaliseerd voor weergave in Mozilla FireFox
Deze pagina wordt het beste weergegeven in FireFox