Door het vervallen van de Cobra Destroyers Home leven de Cobra Destroyers niet meer bij elkaar en zal veel informatie op deze website gedateerd zijn of geraken.
Door het vervallen van de Cobra Destroyers Home leven de Cobra Destroyers niet meer bij elkaar en zal veel informatie op deze website gedateerd zijn of geraken.
OFFICIËLE SITE VAN DE COBRA DESTROYERS
www.martinbronkhorst.nl
HOME
NIEUWS
ECP
PICTURES
MEMBERS
[MUSEUM]
STATISTIEKEN
GASTENBOEK
CONTACT
K3
WIJSHEDEN
PUBLICATIES
SERVER
NAVTEQ
LINKS

Witbreuksweg

In de nacht van dinsdag 19 op woensdag 20 april van het jaar 2005 zijn drie leden der Cobra Destroyers net na middernacht op de fiets gestapt om een geschenk te regelen voor het huis.

De inzet was een straatnaambord, waarop de naam staat van de straat waaraan het Cobra Destroyers huis gevestigd is. Met steeksleutel 13 en een grote rugzak zijn de leden de donkere weg afgefietst, tot aan de laatste meters van deze straat.

Daar aangekomen troffen de Cobra Destroyers een verkeerspaal aan, met daaraan onder andere het straatnaambord in een herkenbaar blauwe kleur. Met behulp van de nodige verkoeling die door de lichte regen veroorzaakt werd, hebben de leden gezamenlijk het bord los weten te peuteren, en met een begaafde schuifbeweging verdween het bord in de rugzak.

Na een spannende en gezellige fietstocht naar huis, werd het bord gesigneerd door alle leden der Cobra Destroyers met vermelding van datum en tijd. Vervolgens werd het bord op zijn erezetel geplaatst, waarna 'the Cobra Destroyers Anthem' luidruchtig ten gehore gebracht werd onder het genot van het brouwsel van de Koninklijke Grolsch.

Achterkant

Achterkant Closeup


Laatst bijgewerkt: 6-4-2009 0:30:15Apache/2.4.37 (Win64) mod_authn_ntlm/1.0.8 OpenSSL/1.1.1 PHP/7.2.11
©Copyright 2024 by the Cobra Destroyers, Enschede
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS! members only (login required)
Deze site is geöptimaliseerd voor weergave in Mozilla FireFox
Deze pagina wordt het beste weergegeven in FireFox