Door het vervallen van de Cobra Destroyers Home leven de Cobra Destroyers niet meer bij elkaar en zal veel informatie op deze website gedateerd zijn of geraken.
Door het vervallen van de Cobra Destroyers Home leven de Cobra Destroyers niet meer bij elkaar en zal veel informatie op deze website gedateerd zijn of geraken.
OFFICIËLE SITE VAN DE COBRA DESTROYERS
www.martinbronkhorst.nl
HOME
NIEUWS
ECP
PICTURES
MEMBERS
[MUSEUM]
STATISTIEKEN
GASTENBOEK
CONTACT
K3
WIJSHEDEN
PUBLICATIES
SERVER
NAVTEQ
LINKS
Laat in de avond van maandag 19 september 2005 laten de Cobra Destoyers zich eens weer van hun sociale kant zien. Ze gaan namelijk hun buurman helpen met leren fietsen.

Zoals waarschijnlijk wel bekend is, is onze niet altijd even geliefde buurman motorisch niet zeer sterk. Dit was dus ook het geval bij zijn fiets 'kwaliteiten'. En wat doet men wanneer iemand moeite heeft met iets...
Dan geeft men die persoon hulpmiddellen, zodat de persoon het gewenste doel toch kan bereiken.

Uiteraard hebben ook de Cobra Destroyers een hulpmiddel ter hande genomen om hun buurman te helpen. Een handig en gebruikelijk hulpmiddel bij een fiets is een zijwieltje. Dit hulpmiddel hebben de Cobra Destroyers dan ook in tweevoud! aan de fiets van de buurman gemonteerd.
Zie hieronder het resultaat!!

alexfiets6

Op bovenstaande foto valt te zien dat de zijwieltjes aan het voorwiel van de buurman zijn fiets zijn gemonteerd. Dit heeft de volgende reden.
Sommige mensen die motorisch minder sterk zijn maken gebruik van vreemde fietsen, zo ook onze buurman. Bij de betreffende fiets was het niet mogelijk om de zijwieltjes aan de achteras te monteren.
Om de buurman echter toch van dienst te zijn hebben de Cobra Destroyers de zijwieltjes dan maar aan het voorwiel gemonteerd.
De buurman was desondanks niet minder 'tevreden' met het resultaat.

De buurman heeft uiteindelijk ongeveer een week gefietst met de zijwieltjes. In deze week is de buurman geen enkele keer gevallen!!
Mocht U de buurman tegen komen, heriner hem dan nog eens aan deze prachtige prestatie!!

Hieronder zijn nog enkele foto's van de constructie en het totaalresultaat te zien

alexfiets2 alexfiets5

alexfiets3 alexfiets4

alexfiets0 alexfiets1


Laatst bijgewerkt: 6-4-2009 0:25:07Apache/2.4.37 (Win64) mod_authn_ntlm/1.0.8 OpenSSL/1.1.1 PHP/7.2.11
©Copyright 2023 by the Cobra Destroyers, Enschede
Valid XHTML 1.0 Transitional Valide CSS! members only (login required)
Deze site is geöptimaliseerd voor weergave in Mozilla FireFox
Deze pagina wordt het beste weergegeven in FireFox